Loading...

Wil je als apotheker mee op de digitale kar springen, maar heb je hier geen tijd voor? 

“Geen tijd voor marketing, social media of het updaten van mijn website”, zo luidt het bij de meeste apothekers. XDesign Pro biedt daarom online en offline marketing diensten aan die je als apotheker helpen mee op de digitale kar te springen. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen. Een vraagje over onze diensten? Contacteer ons. 

Maak je keuze uit

Alt

BEHEER VAN SOCIALE MEDIA

Zit jouw apotheek al op social media? Patiënten zoeken naar jouw apotheek online en ze zoeken dan niet alleen naar jouw website. Ze zijn nieuwsgierig naar nieuws, willen een blik achter de schermen of zoeken snel de openingsuren van je apotheek. Via social media bereik je jouw patiënten gemakkelijker en directer. Via een professionele bedrijfspagina op Facebook, Instagram of LinkedIn kan je ze informeren en adviseren over actuele thema's. Kan je wel wat hulp gebruiken met het opzetten van een bedrijfspagina op social media of wil je ons creatieve content laten creëren? Dat kan. Samen halen we het beste uit jouw social media!

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

BEHEER OF INVULLING VAN JOUW WEBSITE

Het invullen of onderhouden van een website vraagt tijd, inspiratie en expertse. Onze copywriter is de juiste persoon om jouw webteksten te schrijven. Dankzij onze kennis van SEO zal jouw online vindbaarheid verhogen. Naast goede content is het belangrijk dat jouw website steeds up-to-date blijft. Ook hier kunnen wij jou als communicatiebureau bij helpen.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

ONTWERP LOGO

Heb je nood aan een nieuw of opgefrist logo voor jouw apotheek? Dan zijn wij jouw ervaren partner. Een goed logo straalt jouw professionaliteit als apotheker uit en roept herkenbaarheid op. Het is de kern van je huisstijl en daarom is het belangrijk om een uniek logo te hebben. Wij vertalen jouw ideeën in een stijlvol, tijdloos en degelijk logo dat perfect bij jouw apotheek past.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

GRAFISCHE DIENSTEN

Naast het ontwerpen van een nieuw logo voor jouw apotheek helpen we je ook graag met bijhorend print- en drukwerk. Professionele naamkaartjes, flyers, folders, promotionele artikelen, nieuwsbrieven en signalisatie zijn belangrijk voor jouw apotheek. Onze grafische dienst is er dan om jou te begeleiden. Met een creatieve en pharma gerichte blik zetten we de gewenste boodschap om in een creatief ontwerp. 

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

FOTOGRAFIE

Professionele foto’s van jouw apotheek, je team of huisproducten nodig? Dat kan! Wij komen ter plaatse of de foto’s worden gemaakt in onze fotostudio. Onze huisfotograaf weet precies welke technieken, belichting en posities van belang zijn voor sprekende foto's die bij jouw apotheek passen.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO
Alt

APOTHEEKWEBSITE MET PHARMAWEBS

Het digitale verlengstuk van uw fysieke apotheek, dat is PharmaWebs. Een onderhoudsvriendelijke apotheekwebsite met online reservatiemogelijkheid, snel in opzet. Patiënten kunnen kiezen uit meer dan 40.000 producten met professionele productfoto’s en online betaalmogelijkheid. Geen dubbel bezoek nodig bij bereidingen of niet-beschikbare producten. Patiënten kunnen op een eenvoudige manier producten reserveren, voorschriften doorsturen en achteraf afhalen. PharmaWebs is een betaalbare oplossing voor u als apotheker en helpt u vooruit. Ervaar het zelf.

> CONTACTEER ONS VOOR MEER INFO